nedeľa 3. augusta 2014

New Beginning...

                         
Nový blog, nový začiatok... vitajte na mojom blogu! Viete, niekoľkokrát som blog mala, ale nikdy mi nevydržal dlhšie ako pár dní. Rozmýšľala som, prečo je to tak. Najskôr som si myslela, že to proste nie je nič pre mňa, a tak som s tým jednoducho skončila...no potom mi napadlo, že to môže byť preto, lebo som sa vždy snažila písať iba k jednej téme (knihy, cestovanie,...) a viac som sa zameriavala na kvalitu článkov, ako na zábavu pri písaní príspevkov. Iste, aj kvalita je dôležitá, ale ak si písanie neužívate, aký to má zmysel?  

Práve preto som sa rozhodla, že si založím nový blog a budem písať proste o tom, čo ma baví a prispievať vtedy, keď budem mať náladu. Ale zase si nemyslite, že to tu budem nejak flákať. Ide len o to, že na minulých blogoch som prispievala pravidelne dvakrát za týždeň a teda som bola automaticky nútená čítať rýchlejšie, písať rýchlejšie a teda články strácali na kvalite. 

Ale aby som sa konečne dostala k tomu, o čom vlastne blog bude, poviem vám niečo o mojich záujmoch. Ako ste sa už asi dovtípili podľa názvu aj obrázku, mojou najväčšou záľubou sú knihy. Čítam hlavne Young Adult, a to Fantasy a Dystópiu, no ak ma niečo zaujme, neohrdnem žiadnym žánrom. Takisto píšem recenzie a sledujem videá na YouTube. Snažím sa písať aj vlastné príbehy (všimnite si to snažím sa), ale väčšinou zostanú nedokončené, čiže tých sa asi veľa nedočkáte. Okrem písania a čítania rada pečiem, pozerám seriály (hlavne od BBC, a to Doctor Who, Sherlock, Merlin a mimo BBC Supernatural a Kosti), som závislá na Disney rozprávkach (vlastne rozprávkach celkovo, hlavne o vílach) a počúvam hudbu. Často sa stane, že sa do niečoho úplne zamilujem (hudobná skupina, štýl, filmy, a pod.) a som o tom schopná rozprávať dvadsaťštyri hodín denne, sedem dní v týždni. No po krátkom (alebo skôr dlhšom) čase ma to väčšinou prejde. Čiže ak niekedy pridám tri články o Tomovi Hiddlestonovi za deň, budete vedieť prečo. V poslednom čase som vážne posadnutá poéziou, husľami (iba počúvaním, nezahrala by som ani na hrnce) a nemými filmami. 

O tomto všetkom - a možno aj viac - sa budete môcť dočítať na mojom blogu. Ak sa vám zatiaľ páči, bola by som vďačná, keby ste sa pripojili k followers, komentovali a hodnotili články, čím by ste mi - ako začínajúcemu blogerovi - pomohli zlepšovať sa v tom, čo ma baví. Ak sa budete chcieť na niečo opýtať, poradiť mi, alebo len napísať, kontaktujte ma na email autumn.haleova@gmail.com

Dúfam, že tu každý nájdete niečo, čo ho zaujme a že sa blog bude páčiť :)

~Autumn

4 komentáre:

  1. Páči sa mi dizajn, je taký milý a pozitívny. Jednostranne zamerané blogy sú fajn, no mňa viac bavia tie kde autor rozoberá aj niečo iné, takže chválim a dávam odber ! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, v bloggovaní som fakt iba začiatočník, to ani nehovorím o dizajne :) čiže si vážim všetky pripomienky aj námietky :)

      Odstrániť
  2. Vitej a drzim palce, at u blogu vydrzis ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj ja dúfam že mi to vydrží dlhšie ako predtým :)

      Odstrániť