pondelok 4. augusta 2014

Mesačná chvastačka - Júl 2014


Meme od Judit.

Tak na začiatok, aj keď to určite všetci poznáte, v tomto Meme ide o to, že vám ukážem knihy, ktoré som si za mesiac kúpila, vymenila, dostala, vyhrala a dostala na recenziu.

Páni, ešte ráno mi tento článok pripadal ako dobrý nápad, ale ako sa na tie knihy teraz pozerám... nechcem, aby ste si o mne mysleli že som nejaký psychopat alebo závislák hneď na začiatok :D. Aby bolo jasné, tento mesiac som fakt míňala, inokedy to nie je až tak zlé...vážne :D. No čo, keď už som začala... 

Kúpené knihy:
Tento mesiac bol pre moju peňaženku fakt náročný. A tým myslím fakt náročný. Dokopy som kúpila 12 kníh. Ja viem, ja viem. Myslím, že toto bolo zatiaľ najviac kníh, ktoré som za jeden mesiac kúpila. Ale aby sa nepovedalo, sedem z toho som si objednala už v júni, ale prišli len pred týždňom. Ako prvé som kúpila knihy Tovar a Zrodení pre smrť. Obe vo výpredaji po 3 eurá. Ďalšie knihy, ktoré som kúpila v zľave, boli Eldest, Brising a Inheritance, dokopy za 18 eur... no nekúp to! Zvyšné knihy, ktoré som si objednávala, sú v angličtine a už sa neviem dočkať, kedy si ich prečítam. Knihu Anna and the French Kiss som už čítala v češtine, ale obal sa mi viacej páčil anglický, a tak som si ju musela mať. Tiež mi prišla kniha Ready Player One. Pýtate sa, prečo som si ju kúpila v angličtine, keď je preložená do češtiny? Možno trochu kvôli krajšej obálke, ale hlavne preto, lebo som o tom nevedela! Aj keď som ju nespočetne veľakrát videla v chvastačkách, nejak som ju neregistrovala. No čo, prinajhoršom (ak nebudem rozumieť) si ju stiahnem po česky ;). Zvyšné knihy, ktoré som si v júli dopriala sú We Were Liars, These Broken Stars, The Raven Boys, The Darkest Minds a Eleanor & Park, všetky na odporúčania kamarátok a bloggerov... no nie sú nádherné?
Mimochodom, ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek, všetko je to fotené mobilom, foťák mám pokazený. 



Vymenené knihy:

Prekvapivo nič.

Darované knihy:

Keďže bol ten koniec školského roka, od rodičov som dostala knihu Eragon. A keď už mám prvú, treba hneď kúpiť aj zvyšok série, všakže? 



Vyhraté knihy:

Pri mojom šťastí tu nebude nič ešte veľmi dlho.

Knihy na recenziu:

Zase nič...

Všetky spolu:

Tadááá!

Aké knihy ste si kúpili vy? Pochváľte sa :)

~Autumn

10 komentárov:

  1. To je kníh! Sériu Eragon by som tiež chcela mať doma, ale mala som ju len požičanú z knižnice. Tiež si chcem prečítať Eleanor & Park a Ready Player One :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Eleanor & Park vrelo odporúčam, už som skoro na konci a zatiaľ je to skvelé :)

      Odstrániť
  2. Máš nádherné kúsky. Ja by som chcela hlavne knihu We were liars, to kamarátka strašne odporúčala a vypadá to zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) a hej, na We Were Liars som počula iba samú chválu :) navyše je úplne tenká, čiže na také prázdninové čítanie ako stvorené :)

      Odstrániť
  3. Veľmi pekné knihy :3 Zrodení pre smrť je vážne skvelá, teda aspoň mne sa páčila, hoci hlavná hrdinka bola....no jednoducho sa správala ako typická hlavná hrdinka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) tak teraz som na tú knihu fakt zvedavá :)

      Odstrániť